FÅ EN DIGITAL SKJUTS GENOM EN
SLAGKRAFTIG REKLAMFILM.

En riktigt bra reklamfilm leder till många saker. Den stärker ert varumärke, förmedlar ett budskap, berör och ökar er försäljning. Det är just dessa typer av filmer som vi vill leverera till er. Det krävs en hel del tid, kreativitet och kärlek för att få ihop en reklamfilm som når ut på det rätta sättet, vilket våra experter är väl medvetna om.
Film som marknadsföringsverktyg har tagit reklamvärlden med storm på flera olika sätt. Förr hade inte de små företagen så mycket att säga till om gentemot de stora jättarna när det gäller reklam. Men nu ger reklamfilmen även de små företagen möjlighet att slå igenom i bruset, då det inte krävs alltför stora summor för att få en professionell och gripande reklamfilm. Till acceptabla priser löser vi en film som når ut, oavsett er storlek på verksamhet eller stad som ni är verksamma i.
Vi på MOVIE4YOU lovar att leverera er reklamfilm i toppklass, men till småländska priser. Besök oss på vårt kontor i Kalmar eller slå oss en signal och berätta vad ni vill förmedla, så ska vi se till att skapa en riktigt bra produktion tillsammans.

SÅ HÄR ARBETAR VI.

1. Era tankar kombinerat med vår expertis

Vi börjar med att kartlägga erat mål. Vad är det ni vill förmedla? Hur vill ni framstå? Ska det vara en film som får kunderna att vika sig av skratt eller är det ett seriöst budskap ni vill nå ut med? Efter att ha lyssnat på era önskemål genom ett mail, telefonsamtal eller möte, tillmötesgår vi er med ett alternativ på produktion. Låter förslaget bra för båda parter så gör vi slag i saken och går vidare till nästa steg.

2. Låt oss sätta igång med arbetet

Att få ihop en riktigt bra film är ingenting annat än konst. Under förarbetet krävs det en hel dos av kreativitet för att få fram den bästa grunden och planen till eran reklamfilm. Under denna fas diskuterar vi bland annat vilken slags teknik som lämpar er produktion bäst, manus och skådespelare. Vi sätter helt enkelt ihop alla pusselbitar tills vi har en helhetslösning och kan gå vidare till steg nummer tre.

3. Nu är det dags att skapa rörlig bild

Det är såklart olika från produktion till produktion hur många dagar inspelningen tar, men det går faktiskt oftast mycket snabbare än vad man tror. Vi jobbar effektivt utan att tumma på kvaliteten med hjälp av våra medarbetares breda kompetenser inom varje nödvändigt område.
Vill ni vara med under produktionen så är ni välkomna att vara det, vill ni inte det så ser vi i alla fall till att stämma av vårt arbete löpande så att allt blir precis som ni tänkt er.

4. Efterarbete och finputs

Vad gör en redan högkvalitativ produktion ännu bättre? Efterarbetet såklart! Här lägger vi till det som gör filmen sådär extra bra, som effekter, ljud och grafik. Vi finputsar och redigerar filmen tills dess att den motsvarar båda era och våra förväntningar, vårt mål är alltid att både parter ska vara exakt lika nöjda. I detta steg ser vi även till att anpassa filmen till de tänkta plattformarna som ni önskar att nå ut genom.

5. Nu ska vi sprida ordet

Vi på MOVIE4YOU tar gärna ansvaret för att sprida er reklamfilm. Låt oss skapa den maximala effekten genom att placera er film i rätt kanal under rätt tid. Detta är något som vi kartlägger och löser åt er, så att ni får ut det bästa tänkbara resultatet av er medieinvestering. Vi ser kortfattat sagt till att er reklamfilm får den optimala spridningen så att ni kramar ut varenda tänkbar effekt ur produktionen.
Translate »