VÅRA STYRKOR

Vi på MOVIE4YOU är den lilla och personliga reklamfilmsbyrån som satsar stort. Vi har vårt kontor i Kalmar men erbjuder våra tjänster till kunder runt om i hela norden. Vi vill och kan ta fram anpassade filmer som är hållbara, kostnadseffektiva och unika.

Det finns många filmer som surrar runt i bruset i dag och vi vill inte producera något som blir en produktion i mängden utan vi vill skapa film som sticker ut och berör. Är ni sugna på en reklamfilm som ger ert varumärke en rejäl skjuts? Vi strävar inte efter att leva upp till era förväntningar – vi överträffar dem. Ta en titt nedan på våra styrkor och avgör själva.

MYCKET FÖR PENGARNA

Trött på de skyhöga priserna? Vi med. Tack vare att vi är ett litet företag kan vi erbjuda tjänster för betydligt bättre priser än de stora företagen. Hälften så dyrt, dubbelt så roligt liksom. Oavsett storleken på ert företag och vart ni än är verksamma, erbjuder vi er reklamfilm till det som vi kallar småländska priser. Bra va?

RÄTT VERKTYG

Vi har de verktyg som krävs för att få fram en riktig bra reklamfilm. Det är inte bara att göra en film, det krävs mycket arbete både innan och efter självaste inspelningen. Tack vare vår expertis och den senaste tekniska utrustningen har vi verktygen till att skapa små som stora mästerverk. Vi på MOVIE4YOU hjälper er att både bygga upp er historia och filmatisera den.

HÖG KVALITET

Vi på MOVIE4YOU lyssnar alltid på era idéer och önskemål då vi alltid strävar efter att resultatet ska bli precis så som ni önskar. Vi levererar alltid filmer av högsta kvalitet som ni kan använda i alla kanaler som ni vill nå ut genom. Vi gör inget förhastat utan arbetar med små och viktiga detaljer för att få fram det mest högkvalitativa resultatet.

MARKNADSFÖRING

Vill ni att vi ska ta hand om alla bitar? Inga problem, det gör vi med nöje. Vi kan ordna med allt från den första idéen till spridningen av er nyproducerade filmproduktion. Det gäller att veta i vilka kanaler, till vilken målgrupp och vilken tid som ni ska sprida er film – något som vi har stenkoll på. Låt oss nå ut till nya kunder åt er, som genererar i nya affärer.

Translate »