VI ERBJUDER ER.

FÖRETAGSFILM

Vill ni visa upp för alla vad det är ni sysslar med? En företagsfilm är ett smart sätt att presentera er verksamhet, på kortast möjliga tid. Via en fångande företagsfilm kan ni visa upp allt från era lokaler och tjänster till personalen. Genom att placera filmen på er hemsida och sociala medier skapar ni goda förutsättningar för att göra ett gott första intryck, då en företagsfilm skapar medvetenhet kring ert företag och skapar även förtroende hos era kunder.

REKLAMFILM

Säljande, fångande och unik är tre punkter som en vinnande reklamfilm måste bocka av. Vi på MOVIE4YOU levererar alltid filmer som både berör tittarna och som ökar er försäljning. Film är ett känt medel för att få folk att känna, sen vad för slags känslor som ni vill förmedla är helt upp till er. Genom vår hjälp kan ni tränga igenom bruset med en slagkraftig reklamfilm som snor åt sig den mest upptagna persons uppmärksamhet.

PRODUKTFILM

Produktbilder i all ära, men en produktfilm är överlägsen ur alla perspektiv. Genom en produktfilm kan kunden få se varan från alla vinklar och på så vis blir produkten mer levande, det blir nästan som om kunden håller varan i sina egna händer. I en produktfilm lägger vi vanligtvis till en beskrivande speakerröst och även grafik, som gör det där lilla extra.

360 ° FILMER

Ta din marknadsföring till en ny nivå genom en 360° film. Genom denna metod sätter ni användaren mitt i händelsens centrum och låter dem utforska varenda möjliga hörn. Oavsett om ni är ute efter en video som är utöver det vanliga till er hemsida eller en virtual reality (VR) film till headset kan vi ordna det åt er.

VIDEOANNONSERING

I dag använder sig nästintill alla av sociala medier i vårat avlånga land och i våra nordiska grannländer. Nyttja det när det kommer till er marknadsföring! Dyk upp i din kundkrets flöde med en utstickande video. Såklart vill du ju synas där alla är, så satsa på de största plattformarna och nå ut till specifika målgrupper som vi kartlägger tillsammans.

PRESENTATIONSFILM

Vad vill du presentera? Oavsett vad det är du vill visa upp, ditt företag, ett event som ni precis genomfört eller kanske en tjänst så är en presentationsfilm det smidigaste sättet att fånga kundens uppmärksamhet. Dessa typer av videor har oftast mycket mer slagkraft än en text och ni väljer själva om ni vill ha en animerad eller inspelad film.
Translate »